De Dijken 31 Tuitjenhorn
0224 55 26 28
MA t/m VR 7.30 - 17.00 u,

Buiten Jaloezie

Buitenjaloezieën voor flexibele daglichtbenutting

Geniet zowel van daglicht als privacy. Met WAREMA buitenjaloezieën – in vaktaal ook wel plissés – creëer in uw eigen huis of kantoor een sfeer waarin u zich van top tot teen prettig voelt. Door de individueel instelbare lamellenhoeken kunt u bovendien zowel de inval van het zonlicht als de bescherming tegen ongewenste blikken geheel naar eigen idee regelen. Vind hier precies de buitenjaloezie die bij uw individuele architectonische eisen van uw gevel past. Ook bijzondere vormen zijn voor ons geen probleem.

Schuine buitenjaloezieën Voor een uniforme uitstraling

Doordacht Oplossing op maat voor asymmetrische ramen met een hoek van 5° – 52° Aantrekkelijk Perfect te combineren met andere buitenjaloezieën van WAREMA voor een uniforme uitstraling Veilig Bescherming tegen schade bij bevroren onderrail door optionele comfortuitschakeling ijsvorming.

Warema

 Verduisterings Jaloezieën Als het echt donker moet zijn

Betrouwbaar Perfecte lamellenafsluiting door speciale lamellengeometrie en ingetrokken uv-bestendige keder in de voorkant van de lamel. Robuust Stabielste verduisteringslamel in de markt met hoge windbestendigheid

Warema

Windvaste Jaloezie

Veilig Voor hoge gebouwen of omgevingen waar het veel waait – geschikt tot windkracht 10 Energiezuinig Ook te gebruiken op dagen waarop het flink waait – met positief effect op de energiebalans Comfortabel Verbouwen of achteraf monteren in veel gevallen mogelijk

Voorbouw Jaloezie

1. Kappen: Geëxtrudeerd en gemoffeld. In de vormen hoekig, rond, vierkant of ingepleisterd 2. Lamellen: 80 mm gekraald of plat. 73 mm verduisterend 3. 4. 5.